Parantamo Palvelut |  Tuotteet  |  Linkit  |  Piritta  |  Hinnat  |  Yhteystiedot   

Palvelut

Bioresonanssiterapia
Reconnective Healing
Detox-ionipuhdistushoito
Suolahuonehoito

 

 

Suolahuonehoito 

Suolahuonehoitoa voidaan käyttää useiden sairauksien hoidossa. Pääasiassa sitä on käytetty hengitysteiden hoitoon. Siitä on saatu apua infektioihin, astmaan, allergioihin ja atooppiseen ihoon. Suolahuoneesta ovat saaneet apua myös monet homepölylle altistuneet ihmiset.

Suolakaivoksessa suotuisat olosuhteet

Suolapitoisen ilman hengittäminen on vanhastaan tunnettu, terveyttä edistävä ilmiö. Jo 1800-luvulla useissa Euroopan maissa havaittiin, että suolakaivoksissa työskentelevillä miehillä ei ilmennyt keuhkosairauksia muiden tavoin.

Suolahuonehoito menetelmänä perustuu suolakaivosten mikroilmaston jäljittelemiseen. Hoidon teho on sen limaa irrottavassa vaikutuksessa, mistä on hyötyä monissa keuhkosairauksissa.

Suolapöly tunkeutuu syvälle

Nimensä mukaisesti suolahuonehoito vastaanotetaan suolalla vuoratussa huoneessa. Hoitava tekijä on hengitysilma, joka on kyllästetty kuivalla natriumkloridipölyllä. Hoidon aikana huoneilmaan puhalletaan puhtaasta suolasta (NaCl) suolageneraattorilla tehtyä hyvin hienojakoista suolapölyä, joka tunkeutuu tehokkaasti kaikkialle hengityselimiin, myös hengitysteiden äärialueille.

Suola puhdistaa ja helpottaa hengitystä

Suolalla on antiseptisiä ominaisuuksia, joten se vaikuttaa bakteereja vähentävästi sekä ehkäisee niiden kiinnittymistä limakalvoille. Seinäpinnoissa, katossa ja lattiassa oleva huokoinen suolakerros aiheuttaa huoneilmaan voimakkaan negatiivisen ionisaation, joka helpottaa omalta osaltaan hengitystä.

Suola kosteuttaa ihoa

Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, minkä ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisana.

Suolahoito on turvallista

Suolahuonehoito sopii kaiken ikäisille ja sitä voidaan käyttää lähes kaikissa hengityselinsairauksissa ja ihottumissa. Suolahuonehoidossa elimistöön kulkeutuvan suolan määrä on niin vähäinen, ettei se aiheuta ylimääräistä turvotusta tai verenpaineen nousua.

Sivuvaikutuksia esiintyy harvoin ja ne katoavat yleensä 3-5 hoitokerran jälkeen. Näitä voivat olla ihon kutina, silmien kirvely ja pienirakkulainen ihottuma.

Ota terveydentilasi huomioon

Jos sinulla on erityisen vaikea hengityselinsairaus, sydän- ja verisuonisairaus, munuaisvaivoja tai käytät verenohennuslääkettä, sinun tulee noudattaa lääkärisi ohjeita suolahoidon suhteen. Myös syöpäsairaiden ja raskaana olevien on syytä keskustella lääkärinsä kanssa ennen hoidon aloittamista.

Huomioithan muut asiakkaat ja vältät voimakkaiden hajusteiden käyttöä hoidon aikana.

Suolahuonehoito kestää 40 min. Lasten hoitoaika määräytyy iän mukaan.

Tiedustelut ja ajanvaraus numerosta 041 50 21 210

 

Lue lisää Lahden suolahuoneen sivuilta!

 

 


 

  _____________________________________________________________________________

Parantamo  |  Vuorikatu 25 C, 15110 Lahti  |  p 040 757 2942  |  info(a)parantamo.fi