Parantamo  Palvelut  |  Tuotteet  |  Linkit  |  Piritta  |  Hinnat  |  Yhteystiedot   

Palvelut

Bioresonanssiterapia
Reconnective Healing
Detox-ionipuhdistushoito
Suolahuonehoito

 

 

Reconnective Healing® -hoito

Reconnective Healing on ihmisen alkuperäisen, terveen tasapainon palauttamista. Hoidon aikana elämän polulla tarttuneet jännitykset ja vaivat saavat mahdollisuuden poistua. Parantuminen voi tapahtua niin henkisellä kuin kehon, mielen tai tunteidenkin alueella. Reconnective Healingillä on saavutettu hyviä hoitotuloksia vakavissakin sairauksissa. Eheytyminen on kuitenkin aina yksilöllinen prosessi eikä paranemista sen tähden voi taata.

Reconnective Healing on käsillä tehtävää parantamista. Istunnon aikana asiakas makaa hoitopöydällä ja hoitaja toimii eheyttävien energioiden välittäjänä. Parantaja ei koske hoidettavaan, vaan liikuttaa käsiään tämän ympärillä. Hoito on kivuton ja hellävarainen ja se sopii kaikenikäisille. Hoito kestää noin tunnin. Reconnective Healing -hoidossa ei tehdä lääketieteellistä diagnoosia eikä määrätä lääkkeitä. Hoito ei korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia.

Reconnective Healing sai alkunsa USA:ssa 1993 kun kiropraktikko Eric Pearl huomasi asiakkaidensa saavan käsittelyn aikana ihmeellisiä paranemisia. Hän lähti etsimään tietoa ja sai selville, että kyseessä on aivan uusi, korkeampi taajuus kuin muissa tunnetuissa energiahoidoissa. Näitä energiataajuuksia on tutkittu useissa sairaaloissa ja yliopistoissa, joista muutamana mainintana Jackson Memorial Hospital, University of Miami Medical School and University of Arizona. Lukuisia uusia tutkimuksia on käynnissä ansioituneiden tutkijoiden johdolla (Gary Schwartz, PhD., Konstantin Korotkov, PhD.).

Reconnection®-yhdistäminen

Kauan aikaa sitten meillä oli yhteys maailmankaikkeuden keskukseen ja henkiseen todellisuuteen. Nykypäivänä olemme kadottaneet tämän yhteyden. Reconnection tarkoittaa jälleenyhdistämistä ja siinä meidät palautetaan takaisin alkuperäiseen ykseyteen.

Jälleenyhdistämisprosessi herättää meidät tunnistamaan omat mahdollisuutemme ja auttaa meitä näkemään elämämme syvemmin. Se rohkaisee muutokseen kaikilla elämän alueilla.

Yhdistäminen käsittää kaksi tunnin istuntoa, joissa hoitaja yhdistää asiakkaan meridiaanit maapallon voimalinjoihin. Yhdistäminen käynnistää yksilöllisen kasvuprosessin ja se on tarpeen tehdä kullekin vain kerran.

Kumman valitsen?

Reconnective Healing -hoitoa käytetään helpottamaan pahaa oloa ja sairauksia.

Reconnection-yhdistäminen tehdään silloin kun halutaan vaikuttaa oman elämän kulkuun ja valintoihin.

 

 


 

  _____________________________________________________________________________

Parantamo  |  Vuorikatu 25 C, 15110 Lahti  |  p 040 757 2942  |  info(a)parantamo.fi