Parantamo  Palvelut  |  Tuotteet  |  Linkit  |  Piritta  |  Hinnat  | Yhteystiedot   

Palvelut

Bioresonanssiterapia
Reconnective Healing
Detox-ionipuhdistushoito
Suolahuonehoito


 

 

Bioresonanssiterapia

Bioresonanssiterapiaa voidaan käyttää useiden eri vaivojen hoidossa. Siitä on saatu apua erityisesti silloin kun kyseessä on lukuisten oireiden vyyhti; vatsa- ja suolisto-ongelmat, hengitystietulehdukset tai arkea haittaavien pikkuvaivojen kertyminen, kuten väsymys, turvotus, päänsärky, jäsenten kolotus jne. Bioresonanssiterapialla on saatu helpotusta myös allergioihin, ihottumiin ja homealtistukseen.

Kehon energioita tasapainotetaan

Bioresonanssiterapiassa mitataan kehon tasapainotilaa. Mittaus tehdään MSAS Professional-laitteella sormien ja varpaiden akupunktiopisteiden kautta. Laitteen lähettämä heikko sähköimpulssi reagoi akupisteiden sähkövastukseen kertoen niihin liittyvien kudosten mahdollisesta vajaatoiminnasta tai rasitustilasta. Epätasapainossa olevia kudoksia tasapainotetaan laitteen lähettämän värähtelytaajuuden avulla.

Sähköinen taajuus löytää häiriköitä

Bioresonanssiterapiassa pyritään selvittämään sairauksien ja vaivojen perimmäiset syyt. Hoidon teho perustuu pitkälti myrkkyjen ja taudinaiheuttajien poistamiseen elimistöstä.
Bioresonanssilaitteelle on tallennettu kymmenien tuhansien elimistöä häiritsevien tekijöiden, esimerkiksi homeiden, raskasmetallien ja loisten taajuuksia.

Puhdistaminen hoitaa

Kehoa puhdistetaan laitteen lähettämällä värähtelytaajuudella sekä resonanssitipoilla, jotka toimivat homeopaattisen periaatteen mukaisesti.

Hoito on kivutonta

Hoidon aikana terapeutti painelee asiakkaan akupunktiopisteitä kynän tapaisella mittalaitteella. Hoito on kivutonta ja sähkövirta on niin heikkoa, ettei sitä tunne.

Tarjolla täysipainoista hyvinvointia

Bioresonanssiterapialla voidaan ylläpitää ja tukea hyvää terveyttä ja siten ennaltaehkäistä sairauksia.
Vastaanotolla asiakasta rohkaistaan kantamaan vastuuta omasta terveydestään antamalla itsehoitosuosituksia ja jakamalla tietoa.

Luontainen vaihtoehto

Bioresonanssiterapiassa ei tehdä lääketieteellistä diagnoosia eikä se korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia. Terapian päämääränä on tasapainottaa kehoa ja siten tukea vastustuskykyä. Terve ja tasapainoinen keho myös toipuu paremmin sairauksista.

Milloin emme hoida

Jos olet raskaana tai imetät, on syytä odottaa sopivampaa hetkeä.
Sydämentahdistin saattaa olla esteenä hoidolle, muista mainita siitä aikaa varatessasi.

Terapeutti

Marjo Urbanski on toiminut bioresonanssiterapeuttina vuodesta 1999 ja kouluttajana vuodesta 2005 lähtien. Hän on kolutukseltaan filosofian maisteri, biologi, tutkija ja opettaja.

 


 

  _____________________________________________________________________________

Parantamo  |  Vuorikatu 25 C, 15110 Lahti  |  p 040 757 2942  |  info(a)parantamo.fi