Parantamo Palvelut  |  Tuotteet  |  Linkit  |  Piritta  |  Hinnat  |  Yhteystiedot   

Palvelut

Bioresonanssiterapia
Reconnective Healing

Detox-ionipuhdistushoito
Suolahuonehoito

 

 

Palvelut

Parantamon tarjoamia hoitomuotoja ovat bioresonanssiterapia, Reconnective Healing, detox-ionipuhdistushoito ja suolahuonehoito. Hoidot on valittu laajasta vaihtoehtohoitojen kirjosta ja terapeutti Piritta Peuranen on saanut niihin perusteellisen koulutuksen. Hänellä on niistä kokemusta myös "tiskin toiselta puolelta" eli hoidettavan näkökulmasta. Kaikki hoidot ovat luontaishoitoja. Niillä voidaan hoitaa niin fyysisiä, henkisiä kuin emotionaalisiakin ongelmia. Sopivin hoitomuoto valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Bioresonanssiterapiassa mitataan kehon meridiaanien tasapainotilaa ja etsitään elimistöä kuormittavia tekijöitä. Mittaus tehdään MSAS Professional-laitteen avulla sormien ja varpaiden akupunktiopisteistä. Monet vaivat johtuvat elimistölle vieraista aineista ja eliöistä, joita voivat olla esimerkiksi raskasmetallit, homemyrkyt ja loiset. Kehon puhdistaminen tehdään laitteen valmistaman hoitotipan sekä asiakkaalle annettavien itsehoito-ohjeiden avulla. Bioresonanssiterapialla voidaan edistää hyvinvointia sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa useita sairauksia. Lue lisää.

Reconnective Healing on ihmisen alkuperäisen, terveen tasapainon palauttamista. Se on käsillä tehtävää parantamista, jonka aikana asiakas makaa hoitopöydällä. Hoito on kivuton ja hellävarainen ja se sopii kaikenikäisille. Reconnective Healingillä on saavutettu hyviä hoitotuloksia vakavissakin sairauksissa. Lue lisää.

Detox-ionipuhdistushoidolla autetaan kehon myrkynpoistojärjestelmää poistamaan elimistöön kertyneitä kuona-aineita. Näitä ovat mm. ilmansaasteet, kemialliset ympäristömyrkyt, ruuan lisäaineet, nautintoaineet ja lääkeaineet. Ionikylpylaitteen avulla vilkastutetaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tämä tapahtuu johtamalla kehoon pieni määrä sähköä. Sähkö siirretään kehoon rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen ja suolavesiliuoksen avulla. Sähkövirta irrottaa kuonaa solujen välistä ja siirtää sen lymfakiertoon, josta se poistuu normaalin aineenvaihdunnan mukana. Detox-ionopuhdistushoidolla voidaan lisätä elimistön vastustuskykyä ja helpottaa monia särkyjä.  
Lue lisää.

Suolahuonehoito on luonnonmukainen hoito hengitystieongelmiin. Siitä on saatu apua mm. infektioihin, astmaan, allergioihin ja homepölyaltistukseen. Suolahuonehoidolla on saavutettu hyviä tuloksia myös iho-ongelmien sekä aivan tavallisen flunssan hoidossa  Lue lisää.

 


 

  _____________________________________________________________________________

Parantamo  |  Vuorikatu 25 C, 15110 Lahti  |  p 040 757 2942  |  info(a)parantamo.fi